Entrada anterior
Skype per a Nokia95, per trucar per mòbil via Internet.
Entrada següent
Berlin Marathon 2010: sense paraules!

Premi Web: Gràcies a tothom!

Premi Web

El passat dimecres vàrem celebrar la cloenda del Premi Web al Castell de Bellver. N'han parlat, a més de nosaltres, els diaris de paper Última Hora (versió PDF), Diari de Balears (versió PDF) i Diario de Mallorca, el portal Cultura Pollença i els blocs de Cil Buele, Magí Moranta, Bel Llodrà i Toni Roig, entre d'altres. També he vist moltes referències a Facebook.

En general, aquesta convocatòria ha estat un èxit. Els 2.930 usuaris que han proposat webs, votat i/o opinat; els membres del jurat; les institucions i representants polítics que promouen la iniciativa juntament amb BalearWeb; les prop de 300 persones que assistiren a l'acte de cloenda… tots s'hi han implicat amb entusiasme i hem rebut moltes felicitacions. Però no tot ha estat perfecte. Gràcies al feedback que hem rebut a BalearWeb, ens hem adonat que en el transcurs de la cloenda, hi va faltar un poc de sensibilitat envers les webs més votades pels usuaris. A més d'esmentar totes les webs finalistes, com es va fer, es podria haver destacat la web més votada entre totes (Donants de Sang), així com la web més votada de cada categoria, que no sempre ha coincidit amb l'elecció final del jurat. Ho tendrem en compte a les futures edicions.

Personalment, també em sap greu no haver saludat tots els convidats de forma individual. I, sobretot, no haver pogut compartir més estona amb els amics.

Dono les gràcies a tots els qui heu pres part en aquesta iniciativa i demano disculpes a tots aquells que no heu estat tractats com us mereixeu.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed