Entrada anterior
Algú vol una invitació per provar Google Wave?
Entrada següent
Neu a Mallorca

Com configurar les nostres opcions de privacitat a Facebook

En general, opino que a Facebook no s'ha de publicar res que no publicaries en una pàgina pública a la vista de tothom. No s'ha de confiar en la privacitat del sistema. Sobretot si no configuram amb atenció les opcions de privacitat. Recentment Facebook ha fet alguns canvis i molts usuaris han deixat a la vista de tothom informació que abans era més difícil de veure.

En primer lloc aconsello restringir la visibilitat de la llista d'amics. Això es fa entrant al nostre perfil i clicant un botó amb forma de llapis que hi ha just damunt de les fotos dels nostres amics, tal com mostro en aquesta imatge:

Privacitat a Facebook

En segon lloc és molt important entrar a les opcions de privacitat i ajustar-les a les nostres preferències:

Privacitat a Facebook

No vull espantar la gent. Facebook pot ser una bona eina de comunicació si s'utilitza intel·ligentment. De fet, des de BalearWeb hem començat a oferir serveis professionals a empreses per optimitzar la seva presència a Facebook, creant pàgines personalitzades, com la que té BalearWeb http://www.facebook.com/balearweb o la que estam muntant per a l'empresa Easyboats http://www.facebook.com/easyboats.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed

Menú