Entrada anterior
Algú vol una invitació per provar Google Wave?
Entrada següent
Neu a Mallorca

Com configurar les nostres opcions de privacitat a Facebook

En general, opino que a Facebook no s'ha de publicar res que no publicaries en una pàgina pública a la vista de tothom. No s'ha de confiar en la privacitat del sistema. Sobretot si no configuram amb atenció les opcions de privacitat. Recentment Facebook ha fet alguns canvis i molts usuaris han deixat a la vista de tothom informació que abans era més difícil de veure.

En primer lloc aconsello restringir la visibilitat de la llista d'amics. Això es fa entrant al nostre perfil i clicant un botó amb forma de llapis que hi ha just damunt de les fotos dels nostres amics, tal com mostro en aquesta imatge:

Privacitat a Facebook

En segon lloc és molt important entrar a les opcions de privacitat i ajustar-les a les nostres preferències:

Privacitat a Facebook

No vull espantar la gent. Facebook pot ser una bona eina de comunicació si s'utilitza intel·ligentment. De fet, des de BalearWeb hem començat a oferir serveis professionals a empreses per optimitzar la seva presència a Facebook, creant pàgines personalitzades, com la que té BalearWeb http://www.facebook.com/balearweb o la que estam muntant per a l'empresa Easyboats http://www.facebook.com/easyboats.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed