Entrada anterior
Nous botonets per compartir i promocionar els articles dels blocs de BalearWeb a les xarxes socials
Entrada següent
BalearWeb convoca la novena edició del Premi Web

Vídeo de la Missa i Processó en honor de la Mare de Déu del Carme al Port d’Andratx

Dijous vàrem filmar la Missa i Processó en honor de la Mare de Déu del Carme al Port d'Andratx. A l'Església feia una calorada i a la balconada on canta el cor la temperatura era insofrible. Sort dels ventalls! Quin mèrit, el que fa aquesta bona gent!

He sentit i llegit algunes crítiques sobre la Processó. “S'han perdut les formes”, “Ningú no respecta res”, “Una processó descafeïnada”, “Em varen llançar un globus d'aigua a la cara que em va fer molt de mal”…

Quin és el problema: falta d'informació?, massificació?, desinterès?

La Processó és sens dubte la part més important de les Festes i s'ha de conservar amb cura. La Confraria de Pescadors, l'Ajuntament, l'Associació de Veïns i tots els organitzadors haurien d'acordar i difondre uns suggeriments (normes?) sobre com prendre part la Processó.

Molts d'anys i bones festes per a tothom!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed

Menú