Entrada anterior
Nous botonets per compartir i promocionar els articles dels blocs de BalearWeb a les xarxes socials
Entrada següent
BalearWeb convoca la novena edició del Premi Web

Vídeo de la Missa i Processó en honor de la Mare de Déu del Carme al Port d’Andratx

Vídeo

Dijous vàrem filmar la Missa i Processó en honor de la Mare de Déu del Carme al Port d'Andratx. A l'Església feia una calorada i a la balconada on canta el cor la temperatura era insofrible. Sort dels ventalls! Quin mèrit, el que fa aquesta bona gent!

He sentit i llegit algunes crítiques sobre la Processó. “S'han perdut les formes”, “Ningú no respecta res”, “Una processó descafeïnada”, “Em varen llançar un globus d'aigua a la cara que em va fer molt de mal”…

Quin és el problema: falta d'informació?, massificació?, desinterès?

La Processó és sens dubte la part més important de les Festes i s'ha de conservar amb cura. La Confraria de Pescadors, l'Ajuntament, l'Associació de Veïns i tots els organitzadors haurien d'acordar i difondre uns suggeriments (normes?) sobre com prendre part la Processó.

Molts d'anys i bones festes per a tothom!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed