Entrada anterior
Vídeo clip de la cancó FINAL FELIÇ del nou disc de JOAN MIQUEL OLIVER – BOMBON MALLORQUIN
Entrada següent
Vídeo de la Fira d’Andratx

Nova web de l'Hostal Catalina Vera, al Port d'Andratx

BalearWeb acaba d'enllestir un nou projecte web per a un hostal del Port d'Andratx. Es tracta de l'Hostal Residència Catalina Vera, fundat l'any 1943, quan no existia encara cap establiment d'allotjament al Port d'Andratx.

Si no m'equivoco, el meu avi i Catalina Vera eren germans, eren 15 en total! Ja us podeu imaginar que els fills de cosins som incomptables. La majoria, els que ja no viuen al Port d'Andratx, ni els conec.

El cas és que ara estic fent un poc de promoció de la web. L'Hostal té una bona relació qualitat-preu i la situació és molt bona. He vist que fins i tot està recomanat a la web de les famoses guies Lonely Planet.

Hostal Catalina Vera - Port d'Andratx

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed