Entrada anterior
Vídeo de la Revetla de Sant Antoni.
Entrada següent
Vídeo clip de la cancó FINAL FELIÇ del nou disc de JOAN MIQUEL OLIVER – BOMBON MALLORQUIN

Ni català, ni alemany, ni…: RUS

Les preferències lingüístiques dels clients que encarreguen projectes web a BalearWeb varien. Molts, especialment quan es tracta d'empreses, demanen vàries versions idiomàtiques: català, espanyol, anglès, alemany… Pocs també afegeixen el francès i l'italià.

Tot just acabam d'enllestir un projecte per a una empresa de disseny d'interiors amb botiga al Port d'Andratx que incorpora una versió idiomàtica en rus. Aquest idioma té alguna complicació pel fet que utilitza l'alfabet ciríl·lic i nosaltres estam acostumats a treballar amb l'alfabet llatí. Com que el projecte web és molt senzill, no ha donat problemes, simplement ha requerit un poc d'atenció a la codificació de caràcters.

Midnight Blue

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed

Menú