Entrada anterior
Vídeo de la Revetla de Sant Antoni.
Entrada següent
Vídeo clip de la cancó FINAL FELIÇ del nou disc de JOAN MIQUEL OLIVER – BOMBON MALLORQUIN

Ni català, ni alemany, ni…: RUS

Les preferències lingüístiques dels clients que encarreguen projectes web a BalearWeb varien. Molts, especialment quan es tracta d'empreses, demanen vàries versions idiomàtiques: català, espanyol, anglès, alemany… Pocs també afegeixen el francès i l'italià.

Tot just acabam d'enllestir un projecte per a una empresa de disseny d'interiors amb botiga al Port d'Andratx que incorpora una versió idiomàtica en rus. Aquest idioma té alguna complicació pel fet que utilitza l'alfabet ciríl·lic i nosaltres estam acostumats a treballar amb l'alfabet llatí. Com que el projecte web és molt senzill, no ha donat problemes, simplement ha requerit un poc d'atenció a la codificació de caràcters.

Midnight Blue

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed