Entrada anterior
Londres
Entrada següent
Un bon recurs per riure's d'un mateix 😀

PageRank 7

SEO

PageRank 7

El PageRank de Google és un valor numèric de 0 a 10 que s'obté a partir d'una sèrie d'algoritmes i que serveix per determinar el “prestigi” de cada pàgina. En teoria, amb aquest sistema, Google confia en la natura democràtica de la xarxa utilitzant la seva vasta estructura d'enllaços com a indicador del valor d'una pàgina individual. Essencialment, Google interpreta un enllaç de la pàgina A a la pàgina B com un vot de la pàgina A a la pàgina B. Però Google vigila més coses que l'elevat volum de vots o enllaços que rep una pàgina; també analitza la pàgina votant. Els vots de les pàgines que siguin més importants compten més i ajuden a fer a la resta de pàgines més importants.

Tot i que les seves propietats són molt discutides, a ningú li desagrada tenir un PageRank alt. BalearWeb, i els quatre portals que agrupa (MallorcaWeb, MenorcaWeb, EivissaWeb i FormenteraWeb) compten amb PageRank 7, que no està gens malament. A les Balears, només algunes poques webs han assolit aquest valor, com ara la CAIB o la UIB, que fins i tot el supera amb PageRank 8.

Hi ha moltes eines per saber el PageRank de cada pàgina, si be la més famosa és: Google Toolbar. També hi ha directoris que classifiquen webs en funció del seu PageRank, per exemple Directori PageRank (en català), on es troben les webs de BalearWeb. Si més no, fa gràcia ser-hi a la llista dels PageRank 7. Val a dir que el PageRank és dinàmic i pot pujar o baixar al llarg del temps.

Moltes gràcies a tots els qui doneu suport a BalearWeb i ens motivau a continuar millorant i avançant dia rere dia.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed