Entrada anterior
Vídeo de la Nit de l'Art (Filmat amb un Nokia N95)
Entrada següent
Londres

Com inserir vídeos de YouTube amb més qualitat

Vídeo

Alguns vídeos de YouTube tenen una versió de “Més qualitat” o “Més definició”. Quan aquesta està disponible, es pot visualitzar seguint l'enllaç corresponent que es troba a sota de cada vídeo. YouTube ho explica a la seva web

Acabo de descobrir que també hi ha una manera d'inserir els vídeos amb més definició. Es tracta d'afegir ap=%2526fmt%3D18 a la URL del vídeo. A continuació es pot veure la diferència entre un vídeo en versió qualitat alta i un vídeo en versió qualitat normal.

Vídeo amb qualitat alta

Vídeo amb qualitat normal

El vídeo està filmat amb un Nokia N95

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed