Entrada anterior
Gràcies, Felip!
Entrada següent
Bel Llodrà també parla del Premi Web: Gràcies, Bel!

Un altre exemple de Bloc Plus: Fotobloc de Biel Perelló

Biel Perelló – Fotobloc de natura és un altre exemple del potencial i opcions de personalització dels blocs de BalearWeb. Igual que l'exemple que vaig comentar fa unes setmanes, utilitza domini propi i plantilla personalitzada, serveis afegits dels Blocs PLUS a l'abast de tothom.

També aprofita l'opció “Camps Personalitzats” per assignar una foto a cada article (en versió grossa i versió reduïda). La foto en versió reduïda s'utilitza als llistats per mesos i als llistats per categoria.

Aquí teniu dues captures del bloc:

Foto Bloc de Biel Perelló Foto Bloc de Biel Perelló

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed