Entrada anterior
Gràcies, Felip!
Entrada següent
Bel Llodrà també parla del Premi Web: Gràcies, Bel!

Un altre exemple de Bloc Plus: Fotobloc de Biel Perelló

Biel Perelló – Fotobloc de natura és un altre exemple del potencial i opcions de personalització dels blocs de BalearWeb. Igual que l'exemple que vaig comentar fa unes setmanes, utilitza domini propi i plantilla personalitzada, serveis afegits dels Blocs PLUS a l'abast de tothom.

També aprofita l'opció “Camps Personalitzats” per assignar una foto a cada article (en versió grossa i versió reduïda). La foto en versió reduïda s'utilitza als llistats per mesos i als llistats per categoria.

Aquí teniu dues captures del bloc:

Foto Bloc de Biel Perelló Foto Bloc de Biel Perelló

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed

Menú