Entrada anterior
Els mapes de BalearWeb són notícia a google-earth-es.blogspot.com
Entrada següent
Postal de Nadal: enguany l’autor és Toni Muñoz

Novetats als mapes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera

Mapes

Detall del mapa de Mallorca

Després de la presentació a finals d'octubre, BalearWeb continua treballant en la introducció de dades i aplicant millores als mapes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, basats en tecnologia Google.

Una de les darreres novetats és la incorporació d'una capa de mapa que mostra la divisió municipal de cada illa, excepte al mapa de Formentera, on es mostra la divisió parroquial. La divisió no tan sols serveix per mostrar els límits de cada terme, sinó que també possibilita navegar de municipi en municipi sense haver de tornar cada vegada al mapa d'Illa.

Una segona novetat dels mapes és la incorporació d'una vista anomenada “Terreny” que complementa les vistes de “Mapa”, “Satèl·lit” i “Híbrid”. Aquesta vista “Terreny” simula el relleu de les muntanyes i altres accidents geogràfics mitjançant diferents ombres i colors, resultant bastant interessant a les àrees muntanyoses de l'arxipèlag.

Pel que fa a la introducció de dades, de Mallorca es troben força avançats els municipis d'Andratx amb 85 recursos entre fotos i llocs d'exposició, Ariany amb 11, Banyalbufar amb 16, Campos amb 38, Costitx amb 12, Deià amb 46, Estellencs amb 20, Lloseta amb 8, Maria de la Salut amb 6 i Petra amb 24.

Per la seva banda, el Mapa de Menorca agrupa a hores d'ara 194 recursos, el Mapa d'Eivissa 185 i el Mapa de Formentera 72.

Tota la informació s'ofereix també en format KML mitjançant arxius que es poden visualitzar amb l'aplicació d'escriptori Google Earth, per als usuaris que prefereixen utilitzar aquest sistema en comptes del la tecnologia Google Maps via web.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed