Entrada anterior
Blocs PLUS: Blocs que utilitzen el servei PLUS de BalearWeb
Entrada següent
Els mapes de BalearWeb són notícia a google-earth-es.blogspot.com

Mapes interactius de les quatre illes amb tecnologia Google

Mapes

Detall del mapa de Formentera

Després d'haver-hi invertit hores i hores de feina, i amb previsió de continuar treballant-hi durant molt de temps, ahir vàrem presentar la versió BETA dels mapes interactius de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

Es tracta d'un ambiciós projecte, basat en la tecnologia de Google Maps, que situa geogràficament centenars de punts destacats d'arreu de les Illes Balears. Es referencien fotos de nuclis de població, platges, fars i ports, espais naturals, llocs d'interès cultural i esdeveniments, amb les seves corresponents coordenades geogràfiques i altres dades útils. També es situen tots els espais d'exposició com museus, galeries i centres culturals que formen part de l'Agenda d'Exposicions.

A més a més la informació s'ofereix en format KML mitjançant arxius que es poden visualitzar amb l'aplicació d'escriptori Google Earth.

Aquest projecte creixerà permanentment amb la incorporació de noves fotografies i dades. Els continguts del Mapa de Mallorca encara es troben en fase inicial, en canvi els mapes de Menorca, Eivissa i Formentera ja estan força avançats. A hores d'ara el conjunt ja inclou prop de 700 referències.

L'apassionant món del geoposicionament amb tecnolgia Google compta amb una comunitat, Google Earth Community, amb prop d'un milió d'usuaris registrats. M'hi he registrat i la meva primera aportació ha estat un missatge dedicat a Formentera que els administradors del fòrum han situat de forma destacada a la zona de missatges moderats. Es veu que els ha interessat aquesta petita illa del Mediterrani 🙂

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed