Entrada anterior
Windsurf 2.0: Tandem Starboard Gemini
Entrada següent
Blocs PLUS: Blocs que utilitzen el servei PLUS de BalearWeb

Provant retroenllaços: ara em sembla que sí funcionen

En Potti em va avisar fa uns dies que els retroenllaços havien deixat de funcionar. Es veu que el plugin Tidy que neteja el codi esborrava el codi necessari perquè funcionin els retroenllaços, el qual es troba ocult com a un comentari SGML. La solució provisional ha estat desactivar l'opció “hide-comments”. Per verificar que realment tornen a funcionar els retroenllaços, enllaçaré a l'últim article d'en Potti, al meu article anterior i, per provar si funciona amb un bloc extern, enllaçaré a un article interessant sobre Flash del bloc a.css. Ja veurem si funcionen els tres restroenllaços.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed