Entrada anterior
Com figurar al cercador de blocs de Google?
Entrada següent
Sant Elm: Batalla de moros i cristians

Més proves sobre com figurar al cercador de blocs de Google

Continuu investigant el funcionament del cercador de blocs de Google. Com vaig explicar divendres, hem afegit l'adreça per enviar pings a Google (http://blogsearch.google.com/ping/RPC2) a la llista de servidors que són notificats de forma automàtica cada vegada que s'escriu un article al servei de blocs de BalearWeb.

Creia que això bastaria perquè tots els blocs de BalearWeb tinguessin presència al cercador de blocs de Google. Però sembla que no: abans de poder enviar pings, Google ha de tenir constància de l'existència de cada bloc. Veig que hi ha un caramull de blocs de BalearWeb que ja tenen presència al cercador de blocs de Google. Però la majora no. Per això anim a tots els usuaris del servei de blocs de BalearWeb que encara no sortiu al cercador de blocs de Google a donar d'alta de forma manual la pàgina inicial del vostre bloc.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed