Entrada anterior
Reproductor d’ODEO en XHTML Strict
Entrada següent
1.000 euros per una pàgina!

Aquesta matinada hem traslladat els serveis de BalearWeb a un nou servidor

Aquesta matinada hem traslladat els serveis de BalearWeb a un nou servidor d'internet més potent. Per realitzar el canvi de hardware, hem hagut de suspendre el servei durant poc més de mitja hora. Esper que l'aturada no hagi causat cap inconvenient als usuaris . La millora en la infraestructura ha de repercutir en una major velocitat de descàrrega de les pàgines. Encara estem fent petits ajustos per optimitzar al màxim el nou maquinari, però de moment no es preveuen més interrupcions del servei.

Un cop fetes totes les comprovacions, si el rendiment del servidor no assoleix les nostres expectatives, aleshores és possible que fem alguna altra ampliació de maquinari durant la propera matinada, intentant causar les mínimes molèsties possibles. A hores d'ara els resultats són molt bons però falta veure com respon el sistema en les hores punta.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed