Entrada anterior
Proves amb gravatars
Entrada següent
Acabem d'esborrar 6000 comentaris d'spam

Assigna el teu bloc i articles a la categoria global corresponent

Una de les novetats del servei de blocs de BalearWeb és la possibilitat d'assignar cada bloc a una categoria específica dins del portal col·lecctiu. Això facilita la localització de blocs per temes: Art, Educació, Esport, Fotografia… Per assignar el teu bloc a una categoria específica, entra dins Arranjaments > Preferències del bloc.

D'altra banda hi ha les categories d'articles: a les quals poden assignar cada article que escrivim. Així, per exemple, el teu bloc pot estar classificat dins de la categoria d'Educació, i en canvi pots escriure un articles dins la categoria d'Educació, un altre a la categoria de Política, etc. L'elecció de categoria d'articles es fa en el noment d'afegir un article amb les opcions que hi ha a la dreta de l'editor.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed

Menú