Entrada anterior
Proves amb gravatars
Entrada següent
Acabem d'esborrar 6000 comentaris d'spam

Assigna el teu bloc i articles a la categoria global corresponent

Una de les novetats del servei de blocs de BalearWeb és la possibilitat d'assignar cada bloc a una categoria específica dins del portal col·lecctiu. Això facilita la localització de blocs per temes: Art, Educació, Esport, Fotografia… Per assignar el teu bloc a una categoria específica, entra dins Arranjaments > Preferències del bloc.

D'altra banda hi ha les categories d'articles: a les quals poden assignar cada article que escrivim. Així, per exemple, el teu bloc pot estar classificat dins de la categoria d'Educació, i en canvi pots escriure un articles dins la categoria d'Educació, un altre a la categoria de Política, etc. L'elecció de categoria d'articles es fa en el noment d'afegir un article amb les opcions que hi ha a la dreta de l'editor.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed