Entrada anterior
Nova web dels Amics de la Mar de Menorca
Entrada següent
La plantilla de BalearWeb en farsi, el persa modern

Mort sota el sol: Agatha Cristie, Poirot i Mallorca

Mort sota el sol

Avui, dins d'un cicle dedicat a Agatha Cristie, TV3 ha emès la pel·lícula “Mort sota el sol”, basada en la novel·la homònima d'Agatha Cristie i filmada en bona part a Mallorca. Al veure la pel·lícula he reconegut la majoria dels escenaris: El Formentor, la Dragonera, Raixa, la Cala de Deià… Però he dubtat sobre algunes localitzacions. Encuriosida, he fet un poc de recerca a Internet i he trobat la web Muerte Bajo el Sol amb abundant informació sobre la pel·lícula.

El que m'encurioseix ara és què va passar amb l'hotel que apareix a es Caló des Monjo. Allà ara no hi ha cap edificiació… la devien esbucar. Algú ho sap? Sí que hi ha unes restes d'unes cimentacions… A l'esmentada web expliquen que era un xalet bastant petit propietat d'un diplomàtic alemany que s'amplià amb un decorat de fusta per crear l'aspecte que apareix a la pel·lícula. El fet és que en veure la pel·lícula de seguida he pensat que era el Caló des Monjo, especialment per la vista de les Illes Malgrat al fons, però la presència de l'hotel m'ha ben confós.

Vaig visitar el Caló des Monjo per primera vega aquest hivern, després de pujar fins a la Torre des Cap Andritxol. És ben maca la cala.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed