Entrada anterior
Programa de la festa de cloenda del Premi Web 2005
Entrada següent
Black Hat SEO: el màrqueting fosc d'Internet

Gràcies a tots els participants

Premi Web

Vull donar les gràcies a tots els participants del Premi Web 2005. Com a novetat, enguany entre les 43 webs inscrites hi ha alguns blocs: Bloc personal de Xoxe per Josep Antoni García Cara, ADERG – Bloc de la xarxa infojove a Menorca per Mandi Seguí Jover i altres, FrIkI per Antoni Villalonga i Noceras, Diari personal d'Angel Bujosa Bestard per Angel Bujosa Bestard i Jutipiris per Esperança Camps Barber. D'altra banda hi ha la web d'en Miquel Bezares, escriptor i la web de l'AMPA Rafal Vell per Miquel Àngel Guerrero, i ambdues inclouen un bloc.

Els interessats en aportar la seva opinió sobre les pàgines concursants poden utilitzar el fòrum dedicat.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed