Entrada anterior
Quina vista!
Entrada següent
Miquel Bauçà

El nou cercador de BalearWeb també cercarà els articles del Bloc

Com comentava l'altre dia, estem preparant reformes importants a MallorcaWeb, MenorcaWeb, EivissaWeb i FormenteraWeb, els quatre portals que agrupa BalearWeb.

Un dels canvis més importants que preparem afecta directament al servei Bloc de BalearWeb. I és que properament BalearWeb comptarà amb una nova eina de recerca que no només servirà per cercar webs i notícies, con feia fins ara, sinó que també cercarà dins dels articles publicats pels usuaris del Bloc de BalearWeb. L'eina de recerca també servirà per localitzar recursos d'altres espais com ara els Reportatges o les Exposicions.

Així, per exemple, des de la portada de MallorcaWeb es podrà utilitzar el formulari de recerca de la capçalera per localitzar webs, notícies, reportatges, exposicions, articles del bloc…. Centrant-nos en les opcions de recerca específiques del Bloc, es podran localitzar articles a partir d'una data i/o paraula clau.

L'objectiu d'integrar els continguts del Bloc dins l'eina de recerca dels portals que agrupa BalearWeb és incrementar la difusió dels articles dels usuaris
del servei i oferir als visitants de cada illa una forma fàcil de localitzar recursos rellevants per als seus interessos, ja siguin webs, notícies, articles del bloc…

A la imatge que il·lustra aquest article podeu veure un exemple de l'aspecte que tendrà la futura secció ARTICLES DEL BLOC de, per exemple, MallorcaWeb. La idea és mantenir el Bloc de BalearWeb tal com és ara, com a servei independent. La novetat serà que els continguts del Bloc també estaran integrats als portals MallorcaWeb, MenorcaWeb, EivissaWeb i FormenteraWeb.

Aquest mes de febrer tenim previst iniciar les proves del sistema i si tot va bé abans d'acabar el mes podrem presentar les novetats.

Exemple de la nova secció Articles del Bloc

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed