Entrada anterior
Estratègies de màrqueting: optimització de pàgines web (IV)
Entrada següent
Estratègies de màrqueting: optimització de pàgines web (V)

Enhorabona per la Balearikus Party!

V Balearikus Party

Fa unes hores en Ramon ha participat en el cicle de conferències de la Balearikus Party. Així que ell, na Mireia (la nostra filla) i jo hem tengut l'oportunitat de sumar-nos a aquesta multitudinària trobada. Tots tres n'hem quedat impressionats. Des que hi hem arribat, na Mireia, que té 12 anys, no ha deixat de repetir: “L'any que ve m'hi apunt!”

La primera imatge que es veu en arribar al Campus Esport, a través dels finestrals exteriors, ja fa preveure que allà es cou alguna cosa important. Val la pena acostar-s'hi, ni que sigui per mirar-s'ho des de fora o des del bar! Hem fet algunes fotos (1, 2 i 3) que intenten reproduir el que hem vist, tot i que per captar el bon ambient que es respira allà dins es necessita un contacte presencial.

Aprofit per felicitar tots els organitzador de la Balearikus Party (Jander, Relay, Ruben, Xim, Miquel, Elena, Rafa…) per la professionalitat amb què porten a terme la iniciativa. També els vull donar les gràcies pel tracte cordial que hi hem rebut.

Enhorabona i per molts d'anys!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed