Entrada anterior
Què són i com funcionen els retroenllaços?
Entrada següent
Les preguntes tècniques, millor fer-les al Fòrum

Què vol dir Fer Ping?

Quan publiquem un article al nostre bloc, aquest apareix al llistat d'últims articles publicats pels usuaris del Bloc de BalearWeb.

De forma automàtica també s'envia una notificació (un ping) al servidor de Weblogs.com, un servei on apareixen weblogs de tot el món, actualitzats recentment. Així, cada cop que escrivim un nou article, veurem que durant uns minuts (no gaire perquè la llista es mou de forma molt ràpida) el nostre bloc apareixerà a Weblogs.com.

Existeixen molts altres serveis semblants dedicats a zones geogràfiques, llengües o temàtiques concretes, cadascun té les seves condicions i sistemes de fer ping.

El servei de blocs de BalearWeb ofereix una pàgina des de la qual es poden fer pings manuals a bitacoles.net, per a blocs en català, i a bitacoras.com, per a blocs en espanyol. Per fer un ping manual tan sols cal entrar dins de la pàgina Fer Ping i emprar el formulari indicat. A continuació veurem que el nostre bloc apareixerà als llistats de blocs actualitzats recentment del servidor triat, ja sigui bitacoles.net o bitacoras.com. Cal tenir en compte que per fer ping a bitacoras.com cal registrar-se prèviament al seu directori de blocs.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed