Entrada anterior
1.000 euros per una pàgina!
Entrada següent
Com figurar al cercador de blocs de Google?

Activitats educatives Clic

Avui he instal·lat a l'ordinador de la nostra filla el sistema Clic: un conjunt d'aplicacions que permeten executar tota casta d'activitats educatives multimèdia. En realitat he instal·lat el JClic, la nova versió de Clic, un projecte de programari lliure desenvolupat en Java. El sistema es pot utilitzar en línia a través d'una connexió a Internet, o a nivell local, instal·lant els programes al propi ordinador. Els programes són de lliure ús i estan disponibles en català, castellà i altres llengües.

A la Biblioteca d'activitats es troben més de 1.000 projectes. De moment nosaltres hem provat dos cursos: un per millorar les habilitats de càlcul mental i un per millorar l'ortografia en llengua castellana, les dues àrees que porta més fluixes na Mireia.

Suposo que tots els professors i mestres ja coneixeu el projecte Clic. Però potser molts pares no i crec que és una eina molt útil per a tots aquells que tingueu fills cursant educació infantil, primària, secundària o batxillerat, especialment ara que s'acosta l'estiu i els al·lots tenen molt de temps lliure.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed