Entrada anterior
L'adreça del meu bloc ara és www.elenavera.com
Entrada següent
26 blocs allotjats a BalearWeb on podem provar els nostres Gravatars

Gravatar 2.0 en marxa

Fa un temps vàrem instal·lar al servei de blocs de BalearWeb dos complements que han passat desapercebuts per la majoria d'usuaris: Gravatars i Comentaris recents

El complement Gravatars permet il·lustrar amb una petita imatge els comentaris que escrivim al nostre propi bloc i els que escrivim a qualsevol altre bloc allotjat a BalearWeb. El complement es basa en el servei Gravatar (Globally Recognized Avatars), un sistema que et permet associar una imatge a la teva adreça de correu, reconeguda a nivell global per qualsevol sistema compatible amb Gravatar, com ara BalearWeb. Just ahir, Gravatar va presentar la seva versió 2.0 i ara registrar-s'hi i disposar d'una imatge pròpia per acompanyar els nostres comentaris resulta molt més fàcil i ràpid. Us animo a tots els lectors d'aquest bloc a registrar-vos a Gravatar i provar la vostra imatge deixant un comentari aquí mateix. Si disposeu d'un bloc a BalearWeb, també podeu utilitzar-hi el vostre avatar i els de la gent que us comenta articles, activant el complement que es troba a Arranjaments > Aspecte > Gravatars.

El complement Comentaris recents també resulta molt interessant per a tots els blocs allotjats a BalearWeb. El que fa és mostrar una llista al menú lateral, just a sota del llistat d'articles recents, amb els darrers comentaris que s'hagin fet al bloc. Per activar aquest complement cal anar a Arranjaments > Activitats recents > Comentaris recents.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed