Entrada anterior
Acabem d'esborrar 6000 comentaris d'spam
Entrada següent
Editor de plantilles

Dos complements nous al servei de blocs de BalearWeb: Gravatars i Comentaris recents

L'altre dia vaig estar fent proves amb gravatars, dubtava si instal·lar el complement als blocs o no, al final hem optat per fer-lo i cadascú és lliure d'activar-lo o no. La veritat és que els avatars aquests que il·lustren els comentaris dels usuaris tenen bastant bona acollida entre el món dels blocs. La pega és que primer has de sol·licitar que registrin l'avatar a gravatar.com i el servei a vegades va molt lent. A l'article on comentava el tema dels gravatars podeu veure'n uns exemples. En qualsevol cas, si els vols provar al teu bloc, pots activar el complement entrant a Arranjaments > Aspecte > Gravatars.

També hem instal·lat un altre complement que permet mostrar al menú lateral de navegació una llista amb els comentaris més recents que hagin fet els lectors del teu bloc. Com la majoria de complements, l'activació és opcional i es fa a través dels Arranjaments > Activitats recents > Comentaris recents.

Em queda pendent instal·lar el complement Editor de plantilles. A veure si em dóna temps d'instal·lar-lo aquest cap de setmana.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed