Entrada anterior
Provant colors per plantilla nova
Entrada següent
La discapacitat i l'accessibilitat: un tema relatiu i subjectiu

Nova plantilla

He instal·lat una nova plantilla al servei de blocs de BalearWeb amb en nom “standard_wine”. És igual que les altres, només canvia en els colors. Concretament és una variació de la standard_happy, és a dir que combina colors intensos, amb un fons de color blau en aquest cas, a diferència de la standard, standard_red i standard_green, que tenen el fons de color blanc.

Per aplicar la nova plantilla a un bloc, cal entrar dins l'eina d'administració i després dins d'Arranjaments. Allà hi ha un menú desplegable titulat “Disseny usat per mostrar el contingut d'aquest diari” on es pot seleccionar la plantilla desitjada.

Aprofito per comentar que no hem creat moltes plantilles perquè tenim previst instal·lar una nova versió del software pLog, que recentment ha canviat el seu nom per LifeType. La nova versió, prevista per principis de 2006, incorpora moltes millores, com ara la possibilitat de tenir un subdomini per bloc, de manera que els usuaris tinguin adreces del tipus nomdebloc.balearweb.net. Altres novetats destacades són el suport per Podcasting i la possibilitat de publicar articles des del mòbil. L'eina d'administració també varia força.

La versió que tenim previst instal·lar és la 1.1. Ara mateix estem funcionant amb la 0.3.2 i tot i que la 1.0.1 ja està disponible, presenta alguns problemes de rendiment que se solventaran en la futura 1.1. Tenint en compte la gran quantitat de blocs existents actualment i la gran quantitat de visites que rep el servei, hem cregut convenient esperar a la nova versió. No obstant, els interessats, poden fer-se una idea de com serà la futura versió 1.1 a través del portal OpenSourceCMS.com que manté una demo del sistema.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed