Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

TUI Marathon Palma de Mallorca 2014, objectiu complert!

elenavera | 19 Octubre, 2014 21:21 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

DesprÚs de fer la volta sencera a Menorca amb en Ramon, em vaig proposar com segon repte esportiu de l'any baixar de 4 hores a la TUI Marathon Palma de Mallorca. L'objectiu em feia molta ilĚlusiˇ. A en Ramon no gaire per˛, com que a l'estiu entrenar per muntanya Ús complicat, tambÚ s'hi va apuntar.

Han estat prop de cinc mesos de preparaciˇ, compartida presencialment amb en Jaume i en Toni, i compartida a distÓncia amb n'Olatz. Jo m'ho he pres molt seriosament, de forma quasi obsessiva: ja havia fet tres maratons abans i sabia que baixar de 4 hores em costaria molt.

I avui ha arribat el gran dia. Ens hem trobat a la sortida i desprÚs cadasc˙ ha seguit el seu propi ritme. Per a n'Olatz, en Jaume i en Toni es tractava de la seva primera maratˇ i, malgrat la megacalorada que ha fet, han superat sobradament el repte, passant a formar de la petita minoria (diuen que Ús un 1% de la poblaciˇ) que ha estat capaš d'acabar una maratˇ. En Ramon, que ja tÚ experiŔncia en maratons, tambÚ l'ha acabada, per˛ quan ha vist com anava pujant la temperatura, ha optat per l'estratŔgia de prendre-s'ho amb calma i no arriscar la salut.

Per sort, a mi la calor no m'afecta gaire i, grÓcies al mix de canšons a 180bpm que faig servir, he pogut mantenir un ritme prÓcticament constant durant tota la cursa. Tot i aix˛, els ˙ltims 10km han estat forša durs i si no arribo a posar-hi molta forša de voluntat, no hauria pogut assolir el meu objectiu.

Vull donar les grÓcies a totes les persones que m'han animat durant la cursa. A n'Olga, la dona d'en Toni, que ens ha estat perseguint amunt i avall tot el matÝ. A en Pau, que anava amb la bici oferint-nos ajuda. A na Lluisa i en Gori Gori, que estaven al lloc perfecte, a pocs km de la meta, quan les forces flaquejaven. A n'Antoni i n'Elena que tambÚ han sortit al nostre encontre a diversos llocs i fins i tot m'han esperat a la meta per fer una foto de la meva arribada. A en Manu que ens ha vingut a veure a la sortida. A na MPaz que estava amb la seva preciosa filla a la zona des Carnatge. A en Ramon i la resta de companys d'aventura, que m'aguanten fins i tot quan em faig molt pesada. I grÓcies tambÚ a tots els que hi eren i no els he vist.

Abans de la sortida

Els companys d'aventura (faltava en Jaume, que l'hem perdut) just abans de la sortida

N'Olatz arribant a la meta

En Toni (foto de n'Olga)

En Jaume

En Ramon

Arribant a la meta, amb cara de molt esforš (foto de n'Antoni Picornell)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb