Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

2013 en imatges

elenavera | 27 Desembre, 2013 19:03 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Aquest vÝdeo el dedic a la famÝlia i els amics que m'han acompanyat durant 12 mesos de muntanya, asfalt i festa. Una forta abrašada i grÓcies a tots. Acabo l'any igual que el vaig comenšar: amb un pinšament lumbar. Per˛ no hi ha mal que duri 100 anys, aixÝ que ben aviat mÚs i millor.

Ruta circular per s'Esclop, Galatzˇ, Galilea, sa Coma Calenta...

elenavera | 21 Desembre, 2013 21:22 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Avui, n'Aina, en David, en Toni, en Ramon i jo dormirem plans: hem fet una ruta circular d'uns 40 kil˛metres de muntanya, amb forša desnivell i pluja, boira, fang... tota una aventura! Aproximadament 2.000 metres de desnivell positiu, passant per s'Esclop, Galatzˇ, Galilea...

Els primers km els hem fet en companyia d'en Juanjo i en Pau. DesprÚs, la resta hem continuat durant unes 8 hores, tira,tira, pendents de no llenegar per les lloses humides i el fang, tot parlant, sobre gastronomia i altres temes: que si gall frit amb ceba, que si calamar de potera, que si porcella rostida... Oh! Quina gana. TambÚ hi ha hagut temps per parlar dels bolets i fins i tot hem trobat esclata-sangs i picornells pel mig del camÝ.

Aquesta vegada la boira i la pluja ens ha impedit gaudir de les vistes, per˛ la grata conversa i les rialles ho han compensat sobradament.

La s˙per volta ens ha agradat molt a tots i la repetirem un altre dia que faci mÚs bon temps!

Foto que ens ha fet en Juanjo pocs km desprÚs de comenšar l'entrenanemt

A mig camÝ, quan finalment ha sortit el sol

Els esclata-sangs que hem trobat pel camÝ
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb