Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

Entrenament llarg 3a setmana UMSDT 2013: d'Andratx a Valldemossa

elenavera | 02 Febrer, 2013 19:45 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Seguint fidelment el pla d'entrenament per a l'UMSDT, aquesta setmana hem fet Andratx-Valldemossa, recorrent un total de 45 km, amb un desnivell positiu de quasi 2.000 metres. Ens ha acompanyat na Mariant˛nia fins a Estellencs, on l'ha recollit en Pau. DesprÚs en Ramon i jo hem continuat el recorregut sols, arribant al destÝ exactament en 9 h, tal com estava previst.

Ens ho hem pres amb molta calma i hem acabat amb ganes de mÚs i sense lesionar-nos. La ruta que hem seguit es pot consultar en aquesta pÓgina de GPSIES. Coincideix exactament amb la primera part del track oficial de l'UMSDT 2012, amb una petita variant: en arribar a la finca privada de Sa Cova / Can Sales, en comptes de travessar tota la finca, seguim un nou camÝ que ha obert el propietari que va fins a la Cala de s'Hort de Sa Cova i enllaša amb la pujada cap a Valldemossa. No sabem si l'UMSDT 2013 passarÓ ben bÚ per aquÝ, Ús possible que sÝ.

Ara ens toquen uns 10 o 15 dies de recuperaciˇ activa, fent entrenaments un poc mÚs curts, i si tot va bÚ el pr˛xim llarg recorregut serÓ Andratx -> DeiÓ, a mitjan febrer.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb