Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

Entrenament de recuperaciˇ 6a setmana UMSDT 2013: Sa Coma, La Trapa, Sant Elm, Pas Vermell, Port d'Andratx i tornar

elenavera | 24 Febrer, 2013 18:59 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Seguim amb el pla per a l'Ultra Mallorca Serra de Tramuntana. Aquesta setmana ens tocava recuperar-nos del s˙per llarg recorregut Andratx->DeiÓ i al final hem fet dues sortides de muntanya bastant intenses. Esperem no haver fet massa!

Dijous, vÓrem rodar unes 3 hores amb el Comando Andratx, recorrent uns 17 km entre Andratx i la zona de Cala Llamp. En Pau em va mostrar un camÝ molt interessant que prÓcticament connecta la casa de la meva mare amb la Talaia de Cala Llamp. Un dia d'aquests hi portarÚ les meves germanes i nebots.

D'altra banda, avui, en Ramon i jo hem fet una ruta circular d'uns 33 km en 5 hores i 7 minuts. Hem sortit des de Sa Coma i hem passat per la Trapa, Sant Elm, Pas Vermell i el Port d'Andratx, acabant al mateix punt de partida. Ens ha fet un dia bastant fred per˛ preciˇs. El trajecte que hem seguit es pot veure a Endomondo.

A la zona d'Es CampÓs

Baixant cap a la Trapa

Cap a Sant Elm

Pas Vermell

Per la zona de Cala d'Egos

Al Port d'Andratx, tornant cap a casa

Entrenament llarg 5a setmana UMSDT 2013: Andratx -> DeiÓ

elenavera | 17 Febrer, 2013 19:10 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Aquest dissabte hem complert amb Ŕxit l'entrenament llarg que havÝem programat per a la 5a setmana del pla per a l'Ultra Mallorca Serra de Tramuntana. Hem anat d'Andratx a DeiÓ, recorrent, segons el track de n'Aina, uns 58 quil˛metres i 2.900 metres de desnivell positiu; i hem tardat aproximadament el que havia calculat: 11 hores i 52 minuts.

Aquesta vegada, a mÚs de n'Aina, ens han acompanyat uns amics seus, na Rocio, n'Ayoze i en Miguel, els tres triatletes i, com n'Aina, molt ben preparats. AixÝ i tot el ritme que hem portat ha estat suau, gaudint de la bona companyia, del bon dia que ens ha fet i del paisatge. No han faltat les aturades per a les fotos i berenars, entre d'altres, i aixÝ i tot hem anat arribant a temps al que serien els temps de tall de l'Ultra.

Hem trobat a molt a faltar n'Olatz, que s'estÓ recuperant de la seva lesiˇ, i confiam que ben aviat podrÓ reprendre els entrenaments per a l'Ultra.

Pujant cap a s'Esclop

Pujant cap a s'Esclop

Voltant s'Esclop

Descansant a Estellencs

En direcciˇ a Banyalbufar

PlanÝcia

A Banyalbufar

A Banyalbufar

Al Port des Canonge

Al camÝ de l'Arxiduc, de Valldemossa cap a DeiÓ

Al camÝ de l'Arxiduc, de Valldemossa cap a DeiÓ

Entrenaments de recuperaciˇ 4a setmana UMSDT 2013: Valldemossa-DeiÓ i tornar i excursiˇ per la Finca Galatzˇ

elenavera | 10 Febrer, 2013 18:57 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Aquesta setmana, la 4a del Pla d'entrenament per a l'Ultra-Trail Serra de Tramuntana, ens tocava recuperar-nos de la pallissa de la setmana anterior. I hem fet dues sortides de muntanya relativament suaus.

La primera sortida, fa uns dies, va ser anar de Valldemossa fins a DeiÓ i tornar, en companyia de na Maria Ant˛nia i n'Olatz. I la segona avui diumenge, ha estat una combinaciˇ de bicicleta i trekking per la finca Galatzˇ.

En les dues ocasions hem gaudit de molt bon temps i unes vistes espectaculars.

En Ramon, a mÚs a mÚs, ahir va anar tot sol des de casa fins al Port d'Andratx, passant per la Trapa i el Pas Vermell, per˛ no en va fer cap foto.

Olatz, Ramon i Maria Ant˛nia a punt d'iniciar el descens cap a DeiÓ

Ramon, Maria Ant˛nia i Olatz, desprÚs de tornar de DeiÓ pel Cingles de Son Rullan

Maria Ant˛nia baixant pel camÝ de l'Arxiduc, cap a Valldemossa

Ramon aparcant les bicis a la Finca Galatzˇ

Comenšant a pujar cap a Ses Planes

Vistes cap a la Possessiˇ de Galatzˇ

Vistes cap a s'Esclop

Hi havia moltes excursionistes a la Finca avui, tambÚ alguns corredors que entrenaven la K42

La pujada Ús forta

Excursionistes amb el Galatzˇ al fons

En Ramon baixant de Ses Planes

Entrenament llarg 3a setmana UMSDT 2013: d'Andratx a Valldemossa

elenavera | 02 Febrer, 2013 19:45 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Seguint fidelment el pla d'entrenament per a l'UMSDT, aquesta setmana hem fet Andratx-Valldemossa, recorrent un total de 45 km, amb un desnivell positiu de quasi 2.000 metres. Ens ha acompanyat na Mariant˛nia fins a Estellencs, on l'ha recollit en Pau. DesprÚs en Ramon i jo hem continuat el recorregut sols, arribant al destÝ exactament en 9 h, tal com estava previst.

Ens ho hem pres amb molta calma i hem acabat amb ganes de mÚs i sense lesionar-nos. La ruta que hem seguit es pot consultar en aquesta pÓgina de GPSIES. Coincideix exactament amb la primera part del track oficial de l'UMSDT 2012, amb una petita variant: en arribar a la finca privada de Sa Cova / Can Sales, en comptes de travessar tota la finca, seguim un nou camÝ que ha obert el propietari que va fins a la Cala de s'Hort de Sa Cova i enllaša amb la pujada cap a Valldemossa. No sabem si l'UMSDT 2013 passarÓ ben bÚ per aquÝ, Ús possible que sÝ.

Ara ens toquen uns 10 o 15 dies de recuperaciˇ activa, fent entrenaments un poc mÚs curts, i si tot va bÚ el pr˛xim llarg recorregut serÓ Andratx -> DeiÓ, a mitjan febrer.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb