Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

Tenerife Blue Trail 2012

elenavera | 23 Octubre, 2012 19:08 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

El passat dissabte, en Ramon, n'Olatz i jo vÓrem cˇrrer la Tenerife Blue Trail. La cursa en quŔ particiÓvem era la Trail de 56,4 km, que havia d'anar del Parador del Teide fins a Pinolere, amb 2.160 m de desnivell positiu i 5.708 m acumulats. La competiciˇ va comenšar de meravella, amb unes condicions climÓtiques immillorables i molt bon ambient. El paisatge lunar de Parc natural del Teide em va impactar, aixÝ com la simpatia del personal que ens anÓvem trobant a cada cru´lla, fins i tot un grup folkl˛ric que ens dedicava canšons populars.

N'Olatz va sortir disparada, posicionant-se entre les tres primeres dones, i en Ramon i jo mÚs tranquils, fent fotos i gaudint del paisatge. Ell i jo, tot i que no anÓvem tot el temps junts, ens anÓvem retrobant als avituallaments, per˛ finalment ens vÓrem distanciar. I quan portÓvem poc mÚs de 4 hores i mitja de recorregut, l'organitzaciˇ ens va comunicar que havia mort un corredor de 42 anys, GuÓrdia Civil, i que la cursa s'havia suspŔs: tot plegat, una desgrÓcia, molt especialment la pŔrdua de la vida de l'agent: que en pau descansi.

A en Ramon la mala notÝcia li va agafar a l'avituallament del Portillo, al quil˛metre 30, i ja no el varen deixar continuar. A mi, que anava un poc per davant, em va enganxar quan ja havia iniciat el descens cap a la Cruz del Dornajito i vaig poder continuar fins a La Caldera, igual que n'Olatz, que va anava molt bÚ i, com a dona, tenia moltes possibilitats de guanyar la cursa.


D'Andratx a Valldemossa

elenavera | 07 Octubre, 2012 19:17 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Dissabte, n'Olatz, en Ramon i jo vÓrem anar d'Andratx a Valldemossa, recorrent uns 45 km, amb uns 2.000 metres de desnivell positiu, en 8 hores i 17 minuts. En Pau i en Vicenš ens varen acompanyar els primers quil˛metres, fins al Coll des Coloms, i desprÚs varen seguir una altra ruta.

Va ser un dia perfecte, vÓrem gaudir de l'excursiˇ i vÓrem acabar molt contents. Aix˛ sÝ, forša cansats i conscients que ens falten mooooolts entrenaments per intentar completar la UMTSDT, la primavera del 2013.

Na Mirri, en Pau, en Ramon i en Vicenš, al Coll des Coloms

Voltant s'Esclop, en direcciˇ a Estellencs

Deixam Estellencs enrere i anam cap a Banyalbufar

El camÝ que va d'Estellencs a Banyalbufar Ús preciˇs

Passant devora les cases de PlanÝcia, en direcciˇ a Banyalbufar

Deixam enrere Banyalbufar

La Volta del General, n'Olatz vola

La Volta del General, en Ramon tambÚ vola

Arribant al Port des Canonge

Port des Canonge

Pujant cap a Valldemossa

Valldemossa

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb