Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

Provant Coursera, plataforma d'educació virtual gratuïta

elenavera | 23 Setembre, 2012 09:09

Fa temps que sento curiositat per Coursera, una plataforma d'educació virtual gratuïta que compta amb la col·laboració de prestigioses universitats d'arreu del món. Però fins avui no m'havia decidit a provar-la. M'acabo d'inscriure al curs "Human-Computer Interaction", molt relacionat amb els meus interessos i la meva activitat professional. Tracta sobre el disseny, la implementació i l'avaluació d'interfícies d'usuari, com ara les pàgines webs o les aplicacions per a mòbils. Comença demà, 24 de setembre, i segons expliquen m'ocuparà unes 8-10 hores a la setmana durant 9 setmanes. Esper trobar temps i motivació per completar-lo. Ja es va impartir fa uns mesos i en aquesta segona edició s'introduiran millores en base als elogis i crítiques que van rebre dels primers alumnes. Aquí teniu el vídeo de presentació del professor:

Hi ha cursos sobre temes molt variats relacionats amb l'Economia, Noves tecnologies, Música, Literatura, Història, Salut, Ciències de la terra, etc., etc. Per a tots els gustos. Algú s'hi anima?

Volta a Sa Dragonera en bicicleta

elenavera | 15 Setembre, 2012 18:25 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Ahir al vespre, bastant tardet, mentre gaudíem d'un concert de jazz al Mitj&Mitj del Port d'Andratx, ens vàrem assabentar que avui de matí el club Sant Elm BTT Sargantanes Team organitzava la segona volta a Sa Dragonera en bicicleta i que per participar-hi, l'únic que havíem de fer era ser a les 9:30 a Sant Elm amb les nostres bicis.

Aquest matí, mig adormits i amb el temps molt just, hem pedalat tan ràpid com hem pogut fins allà amb esperances d'arribar-hi a temps. Hi ha hagut sort i ens hem pogut embarcar amb el grup. La convocatòria, tot i ser "mig secreta", ha tengut tant d'èxit que La Margarita ha hagut de fer dos viatges per poder transportar-nos a tots amb les bicis.

Ha estat molt divertit i el temps ha acompanyat. N'Àngels i el seu marit Miquel (un dels organitzadors) ens han tractat de meravella, així com altres persones molt agradables que hem conegut durant l'excursió.

Primer hem pedalat des d'Es Lladó fins al far de Llebeig on bona part del grup hem fet una petita aturada per berenar. A la tornada, en comptes d'anar directes a l'altre far de Tramuntana, com ha fet la majoria, en Ramon i jo no ens hem pogut resistir a pujar a peu al Puig de na Pòpia, punt més alt de l'illa, on es troba el Far vell de Sa Dragonera. La pujada, amb la calor del mig dia, se'ns ha fet més llarga del que esperàvem i quan hem tornat a Es Lladó, a les 13:15 h, ens hem trobat que tots els ciclistes ja havien partit. Així que hem optat per tornar també cap a Sant Elm. Allà hem tengut la sort de retrobar n'Àngels i li hem pogut donar les gràcies per haver-nos convidat a aquesta súper diada ciclista a sa Dragonera. Esper que l'any que ve l'organitzin novament i puguem tornar-hi.

Just fa uns mesos, gràcies a una iniciativa d'en Pau, vàrem poder recórrer tota l'illa trotant, un entrenament que ens va encantar. Però en bicicleta no hi havíem anat mai. Normalment, sense un permís especial, no es pot anar en bicicleta ni córrer per Sa Dragonera.

Mai hagués dit que es poguessin ficar tantes bicicletes dins La Margarita

Primer viatge

Anam al segon viatge

Cap al Far de Llebeig

En Ramon pedalant

Berenant amb n'Àngels, en Miquel i altres amics

Amb la meva "súper" bici

Les Sargantanes també volen berenar

Continuam l'excursió

Les vistes des de Na Pòpia avui eren espectaculars

Ha valgut la pena pujar-hi

En Ramon baixa a tota

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb