Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

Que me'n vaig a s'Esclop!

elenavera | 02 Juny, 2012 17:43 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Per a en Ramon i a mi, s'Esclop Ús LA MUNTANYA. La veiem cada dia. "Que me'n vaig a s'Esclooooop" Ús un crit que repetim tot sovint quan tenim ganes de sortir a entrenar.

Per˛ avui hem quedat ben tips de s'Esclop! Com a mÝnim per a unes setmanes. Sobrevalorant les nostres condicions fÝsiques, hem fet Sa Coma -> s'Esclop -> Estellencs -> s'Esclop -> Sa Coma. Mirant mapes, calculam que han estat uns 36 quil˛metres de recorregut i uns 1.700 metres de desnivell positiu. El que sabem del cert Ús que han estat 8 hores d'esforš i hem quedat baldats.

Ens ha acompanyat n'Olatz, que estÓ fortÝssima, i diria que no li ha costat ni la meitat que a nosaltres. Quina mÓquina!

Anar de Sa Coma a Estellencs, amb ritme suau i les piles carregades, ha estat relativament fÓcil. El que ha resultat durÝssim ha estat tornar d'Estellencs a Sa Coma!!! Es nota que fa temps que no anam a entrenar amb en Pau, el nostre s˙per entrenador i cap del "Comando Andratx". Tots esperam que aviat torni a programar les seves gran sortides i voltes andritxoles!

DesprÚs d'haver fet la Trail Mallorca Serra de Tramuntana, ens fa moltes ganes provar l'Ultra Mallorca Serra de Tramuntana. Som conscients que ens faran falta molts entrenaments per aconseguir-ho. Per aix˛ comenšam prest i si tot va bÚ aviat continuarem amb els reconeixements del terreny.

Ramon i Olatz tornant cap a s'Esclop

Ramon i Elena tornant cap a s'Esclop

Ramon i Olatz cap a Sa Coma

Ramon i Olatz cap a Sa Coma
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb