Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

Sa Coma -> Es CapdellÓ -> Cases de Galatzˇ -> S'Esclop -> Sa Coma

elenavera | 03 Desembre, 2011 19:32 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

De tant en tant, a en Ramon i a mi ens agrada sortir d'excursiˇ des de casa, sense molta planificaciˇ i sense haver d'agafar cotxe. ╔s una opciˇ molt econ˛mica i molt... com ho dirÝem? Ecologista? Slow food? ╔s molt bo obrir-se i veure mˇn, per˛ tambÚ Ús bo conŔixer l'espai que t'envolta. Ja se sap que ning˙ pot progressar si no Ús conscient del seu propi entorn i cultura. I la veritat Ús que el lloc on vivim ens ho fa fÓcil. Sˇn incomptables les rutes que tenim tot just obrir la porta. Avui hem enfilat pel camÝ de sa Guixeria, en direcciˇ a es CapdellÓ. Des del llogaret des CapdellÓ, ens hem dirigit a sa Mola de s'Esclop, passant per la finca p˙blica des Galatzˇ. Les vistes sˇn espectaculars i a mÚs, al llarg del recorregut hi ha molts punt d'interŔs etnogrÓfic, com ara sitges de carboner i altres construccions tradicionals del mˇn rural que han estat restaurades per l'Administraciˇ.

Quan hem arribat als peus de s'Esclop, en comptes des pujar al cim, on ja hem pujat moltes vegades, hem optat per voltejar la Mola pel seu costat nord, que Ús la ruta que sol seguir l'Ultra Mallorca Serra de Tramuntana. AixÝ, si algun any ens aventurem a fer "la llarga", ja coneixerem aquest difÝcil tram.

Excursiˇ sa Coma - es CapdellÓ - s'Esclop
Excursiˇ sa Coma - es CapdellÓ - s'Esclop
Excursiˇ sa Coma - es CapdellÓ - s'Esclop
Excursiˇ sa Coma - es CapdellÓ - s'Esclop
Excursiˇ sa Coma - es CapdellÓ - s'Esclop
Excursiˇ sa Coma - es CapdellÓ - s'Esclop
Excursiˇ sa Coma - es CapdellÓ - s'Esclop
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb