Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

Valldemossa -> Deià -> Sóller -> Biniaraix -> Coll de l'Ofre -> Camí vell del Barranc -> Sóller

elenavera | 26 Novembre, 2011 21:27 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Continuant el nostre entrenament per a la Trail Mallorca Serra de Tramuntana 2012 i aprofitant el bon temps, avui hem fet una altra llarga excursió.

Passejar per les muntanyes de Mallorca és un luxe. Els camins empedrats, les marjades, la vegetació, les vistes... ooooohh! Són incomptables les hores de feina que hi ha darrera de cada graó i de cada paret de pedra. I no tenc paraules per descriure la vegetació que l'envolta. Hom se sent totalment insignificant davant d'aquesta extraordinària obra natural i humana.

Hem sortit de Valldemossa a les 8:15 h i hem arribat al Coll de l'Ofre cinc hores i mitja després. Hem estat temptats a continuar fins a Lluc, però a la muntanya cal ser prudent i hem optat per girar cua i tornar cap a Sóller pel mateix Barranc de Biniaraix. Així hem aprofitat per passar a saludar els nostres amics Antoni Font i Marta Zein, a la caseta que tenen al camí vell del Barranc.

Després, baixant pel camí Vell del Barranc, una ruta alternativa, hem arribat fins a Sóller i hem agafat l'autobús de línia que ens ha portat fins a Valldemossa, on havíem deixat el cotxe.

Les fotos, fetes amb el mòbil i a corre-cuita, no fan justícia a la realitat.

Valldemossa - Cúber
Valldemossa - Cúber
Valldemossa - Cúber
Valldemossa - Cúber
Valldemossa - Cúber
Valldemossa - Cúber
Valldemossa - Cúber
Valldemossa - Cúber
Valldemossa - Cúber
Valldemossa - Cúber
Valldemossa - Cúber
Valldemossa - Cúber
Valldemossa - Cúber
Valldemossa - Cúber
Valldemossa - Cúber

De sa Coma (Andratx) a s'Esclop

elenavera | 13 Novembre, 2011 19:45 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Avui, després de completar vàries feines que no podien esperar, hem obert la porta de casa i hem començat a caminar amb l'objectiu d'arribar a s'Esclop. Hem sortit tard, a les 11:30 h, i el trajecte és llarg. Així que hem hagut d'anar de cara al gra, per tal de tornar amb llum de dia. Malgrat tot, hem pogut fer algunes fotos que acompanyen aquest escrit.

El recorregut que hem fet és: Sa Coma Calenta -> Pla de s'Evangèlica -> Coma des Cellers (o Ses Selles) -> Pas Gran -> Planes "en Cabrit" -> Ses Alquerioles -> Es Pas d'en Ponsa -> Mola de s'Esclop.

A la tornada ens hem trobat amb na Laura, veïna nostra, que havia sortit d'excursió tota sola des d'Estellencs. Què valenta! L'hem convidat a acompanyar-nos, ja que la nostra meta era pràcticament la mateixa i hem gaudit molt amb la seva companyia. Na Laura és simpatiquíssima i una gran aventurera!

Excursió sa Coma - s'Esclop
Excursió sa Coma - s'Esclop
Excursió sa Coma - s'Esclop
Excursió sa Coma - s'Esclop
Excursió sa Coma - s'Esclop
Excursió sa Coma - s'Esclop
Excursió sa Coma - s'Esclop
Excursió sa Coma - s'Esclop
Excursió sa Coma - s'Esclop
Excursió sa Coma - s'Esclop
Excursió sa Coma - s'Esclop
Excursió sa Coma - s'Esclop
Excursió sa Coma - s'Esclop
Excursió sa Coma - s'Esclop
Excursió sa Coma - s'Esclop

Sóller - Biniaraix - Coll de l'Ofre - Cúber - Font des Noguer - Canal des Embassaments - Coll des Coloms

elenavera | 12 Novembre, 2011 19:46 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

L'Àrea d'Esports de l'Ajuntament d'Andratx ha portat a terme avui una de les seves habituals excursions i en Ramon i jo ens hi hem sumat. També s'hi han afegit na Mireia, n'Anthony i na Martine, a més d'un ampli grup d'andritxols. Hem tengut l'oportunitat de saludar vells coneguts i fer noves coneixences.

Guiats per n'Abilio, hem anat en autobús des d'Andratx fins a Sóller i caminant fins a Biniaraix, on alguns han fet una aturada per berenar i d'altres han iniciat l'ascensió pel llarg camí empedrat cap al Coll de l'Ofre. En Ramon i jo hem optat per fer la pujada "a ritme", amb l'objectiu de recórrer un bon tram del que serà la Trail Mallorca Serra de Tramuntana 2012, cursa que volem córrer el mes d'abril.

El punt i hora de reagrupament acordat ha estat el pàrquing que hi ha al costat de l'embassament de Cúber a les 14:00 h. Així, en Ramon i jo hem tengut temps de recórrer la pujada fins al Coll de l'Ofre, el pla de Cúber, el camí del Canal des Embassaments, la pujada fins al Coll des Coloms i tornar abans que arribessin tots els membres del grup.

Un cop reagrupats, ens hem fet la foto de rigor i hem tornat en autobús fins a Andratx.

Ha fet molt bon dia i hem gaudit molt amb l'entrenament, les vistes i, especialment, amb les estones que hem compartit amb na Mireia, n'Anthony i na Martine, i amb la resta del grup. L'Ajuntament sol organitzar tres o quatre excursions com aquesta cada any i segurament ens apuntarem a totes els que puguem.

Excursió Sóller - Cuber
Excursió Sóller - Cuber
Excursió Sóller - Cuber
Excursió Sóller - Cuber
Excursió Sóller - Cuber
Excursió Sóller - Cuber
Excursió Sóller - Cuber
Excursió Sóller - Cuber
Excursió Sóller - Cuber
Excursió Sóller - Cuber
Excursió Sóller - Cuber
Excursió Sóller - Cuber
Excursió Sóller - Cuber
Excursió Sóller - Cuber
Excursió Sóller - Cuber
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb