Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

Skype per a Nokia95, per trucar per mòbil via Internet.

elenavera | 10 Març, 2010 17:10 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

skype n95

M'acabo d'instal·lar l'aplicació Skype al mòbil Nokia95 i de moment sembla que va perfecte i funciona bé. Em permetrà fer trucades des del mòbil, tant a mòbils (aprox. €0,25/min) com a telèfons fixos (aprox. €0,02/min) bastant bé de preu, comparat amb el que em cobra Movistar, sobretot quan es tracta de trucades internacionals, ja sigui a o des de l'estranger. Sempre i quan disposi de connexió a Internet via wifi, perquè no tinc tarifa plana i si he de pagar una connexió a Internet pel mòbil resultaria caríssim, no tindria sentit.

Quan tingui wifi, m'anirà molt bé per especialment per:

  • Consultar el contestador automàtic de casa i del despatx quan sóc fora o a l'estrager (€0,02/minut). Cal trucar al número del telèfon fixe de casa o del despatx (precedit de +34), esperar fins que surti el contestador i aleshores interrompre el missatge de benvinguda prement la tecla asterisc. Et demana la clau d'accés, per defecte 0000 (millor canviar-la), i et llegeix els missatges.
  • Consultar el contestador del mòbil quan sóc a l'estranger (€0,25/min). Cal trucar al telèfon +34609123123 i seguir les instruccions
  • Fer trucades a fixos (€0,02/minut) i mòbils (€0,25/min) quan estic a l'estranger.

També hi ha un petit càrrec per connexió, però és mínim: entre 0.04 i 0.09 €, segons la destinació.

Encara no tinc clar si em surt a compte per trucar de Movistar a Movistar i de Movistar a altres Operadors, dins del territori espanyol, he de revisar les factures per veure què em cobra Movistar habitualment per minut.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb