Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

Com configurar les nostres opcions de privacitat a Facebook

elenavera | 17 Desembre, 2009 20:55 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

En general, opino que a Facebook no s'ha de publicar res que no publicaries en una pÓgina p˙blica a la vista de tothom. No s'ha de confiar en la privacitat del sistema. Sobretot si no configuram amb atenciˇ les opcions de privacitat. Recentment Facebook ha fet alguns canvis i molts usuaris han deixat a la vista de tothom informaciˇ que abans era mÚs difÝcil de veure.

En primer lloc aconsello restringir la visibilitat de la llista d'amics. Aix˛ es fa entrant al nostre perfil i clicant un botˇ amb forma de llapis que hi ha just damunt de les fotos dels nostres amics, tal com mostro en aquesta imatge:

Privacitat a Facebook

En segon lloc Ús molt important entrar a les opcions de privacitat i ajustar-les a les nostres preferŔncies:

Privacitat a Facebook

No vull espantar la gent. Facebook pot ser una bona eina de comunicaciˇ si s'utilitza intelĚligentment. De fet, des de BalearWeb hem comenšat a oferir serveis professionals a empreses per optimitzar la seva presŔncia a Facebook, creant pÓgines personalitzades, com la que tÚ BalearWeb http://www.facebook.com/balearweb o la que estam muntant per a l'empresa Easyboats http://www.facebook.com/easyboats.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb