Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

BalearWeb convoca la novena edició del Premi Web

elenavera | 07 Setembre, 2009 11:08 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Premi Web 2010

BalearWeb, la capçalera que agrupa i dóna serveis comuns a MallorcaWeb, MenorcaWeb, EivissaWeb i FormenteraWeb, convoca la novena edició del Premi Web.

Com a novetat, tothom pot proposar webs, votar i opinar; i la preselecció de finalistes es farà en base a les aportacions dels usuaris. La web del Premi Web 2010 facilita la participació de qualsevol persona interessada, ja sigui en qualitat de concursant o en qualitat de suggeridor, votant o opinador. Amb això es pretén implicar moltes més persones en el concurs, no només els concursants i organitzadors.

Es tracta d'augmentar i fer més visibles els continguts digitals en català relacionats amb les Illes Balears, amb una estratègia avantguardista que afavoreixi el prestigi de la llengua. En aquest sentit, cal destacar que el Premi web 2010, a més de fomentar la participació dels usuaris des de la pròpia web del concurs, convida tothom a participar-hi des de les xarxes socials. Així, a més de disposar d'un fòrum de debat, com en les anteriors edicions, aquesta novena edició compta amb un Bloc a BalearWeb, un perfil a Facebook, un perfil a Twitter, un arxiu d'enllaços a Delicious, un canal a Youtube i un arxiu de fotos a Flickr.

La participació dels usuaris a la web del concurs és molt fàcil i les aportacions es publiquen de forma immediata. Ningú té excusa per no aportar el seu granet d'arena a la promoció del català a Internet.

La iniciativa compta una vegada més amb el patrocini de la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears i amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística de l'Ajuntament de Palma.

Més informació: www.premiweb.cat

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb