Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

Vídeo de la Missa i Processó en honor de la Mare de Déu del Carme al Port d'Andratx

elenavera | 19 Juliol, 2009 11:56 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Dijous vàrem filmar la Missa i Processó en honor de la Mare de Déu del Carme al Port d'Andratx. A l'Església feia una calorada i a la balconada on canta el cor la temperatura era insofrible. Sort dels ventalls! Quin mèrit, el que fa aquesta bona gent!

He sentit i llegit algunes crítiques sobre la Processó. "S'han perdut les formes", "Ningú no respecta res", "Una processó descafeïnada", "Em varen llançar un globus d'aigua a la cara que em va fer molt de mal"...

Quin és el problema: falta d'informació?, massificació?, desinterès?

La Processó és sens dubte la part més important de les Festes i s'ha de conservar amb cura. La Confraria de Pescadors, l'Ajuntament, l'Associació de Veïns i tots els organitzadors haurien d'acordar i difondre uns suggeriments (normes?) sobre com prendre part la Processó.

Molts d'anys i bones festes per a tothom!

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb