Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

Com inserir un arxiu d'àudio a un bloc de froma fàcil i elegant.

elenavera | 23 Maig, 2009 11:00 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Avui he trobat un article bastant interessant sobre com inserir arxius d'àudio de forma fàcil a un bloc. Això es pot fer de mil maneres diferents. En aquesta pàgina suggereix pujar l'arxiu d'àudio a Google Pages i emprar un reproductor, bastant guapo, de alsacréations. A continuació podeu veure el resultat.

L'arxiu d'àudio que sona és un fragment de guitarra a càrrec de Klaus Neumaier que vaig trobar a ccMixter i que vaig emprar per la vídeo del Santuari de Lluc.

L'arxiu d'audio i el reproductor es poden pujar allà on es vulgui, fins i tot al mateix espai del blog. Cal tenir en compte que els arxius d'àudio ocupen bastant espai i l'espai disponible als blocs és limitat: 20 MB als blocs normals i 60 MB als blocs PLUS.

La proposta que ens fan a l'article d'emprar l'espai de Google Pages té alguns inconvenients perquè aviat hi haurà canvis a Google Pages.

Vídeo del Santuari de Lluc

elenavera | 22 Maig, 2009 08:26 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Vídeo del Santuari de Lluc.

Més informació sobre el Santuari

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb