Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

Ni català, ni alemany, ni...: RUS

elenavera | 25 Febrer, 2009 08:57 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Les preferències lingüístiques dels clients que encarreguen projectes web a BalearWeb varien. Molts, especialment quan es tracta d'empreses, demanen vàries versions idiomàtiques: català, espanyol, anglès, alemany... Pocs també afegeixen el francès i l'italià.

Tot just acabam d'enllestir un projecte per a una empresa de disseny d'interiors amb botiga al Port d'Andratx que incorpora una versió idiomàtica en rus. Aquest idioma té alguna complicació pel fet que utilitza l'alfabet ciríl·lic i nosaltres estam acostumats a treballar amb l'alfabet llatí. Com que el projecte web és molt senzill, no ha donat problemes, simplement ha requerit un poc d'atenció a la codificació de caràcters.

Midnight Blue
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb