Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

Mishima - Un tros de fang: Genial.

elenavera | 25 Novembre, 2008 10:25 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Mishima - Un tros de fang: Genial.

The Killers: Human

elenavera | 19 Novembre, 2008 10:40 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

The Killers: Ja m'agradava molt Read my mind, per˛ Human Ús encara millor. AquÝ en teniu el videoclip.

Un bon recurs per riure's d'un mateix :-D

elenavera | 14 Novembre, 2008 19:21 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Un bon recurs per riure's d'un mateix :-D

Com haguÚs estat jo l'any 1950, al 1952, al 1954...?:

AixÝ:

Per riure una estona: yearbookyourself.comPer riure una estona: yearbookyourself.comPer riure una estona: yearbookyourself.comPer riure una estona: yearbookyourself.comPer riure una estona: yearbookyourself.comPer riure una estona: yearbookyourself.com

Proveu-ho!: Yearbook Yourself

PageRank 7

elenavera | 04 Novembre, 2008 08:59 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

PageRank 7

El PageRank de Google Ús un valor numŔric de 0 a 10 que s'obtÚ a partir d'una sŔrie d'algoritmes i que serveix per determinar el "prestigi" de cada pÓgina. En teoria, amb aquest sistema, Google confia en la natura democrÓtica de la xarxa utilitzant la seva vasta estructura d'enllašos com a indicador del valor d'una pÓgina individual. Essencialment, Google interpreta un enllaš de la pÓgina A a la pÓgina B com un vot de la pÓgina A a la pÓgina B. Per˛ Google vigila mÚs coses que l'elevat volum de vots o enllašos que rep una pÓgina; tambÚ analitza la pÓgina votant. Els vots de les pÓgines que siguin mÚs importants compten mÚs i ajuden a fer a la resta de pÓgines mÚs importants.

Tot i que les seves propietats sˇn molt discutides, a ning˙ li desagrada tenir un PageRank alt. BalearWeb, i els quatre portals que agrupa (MallorcaWeb, MenorcaWeb, EivissaWeb i FormenteraWeb) compten amb PageRank 7, que no estÓ gens malament. A les Balears, nomÚs algunes poques webs han assolit aquest valor, com ara la CAIB o la UIB, que fins i tot el supera amb PageRank 8.

Hi ha moltes eines per saber el PageRank de cada pÓgina, si be la mÚs famosa Ús: Google Toolbar. TambÚ hi ha directoris que classifiquen webs en funciˇ del seu PageRank, per exemple Directori PageRank (en catalÓ), on es troben les webs de BalearWeb. Si mÚs no, fa grÓcia ser-hi a la llista dels PageRank 7. Val a dir que el PageRank Ús dinÓmic i pot pujar o baixar al llarg del temps.

Moltes grÓcies a tots els qui doneu suport a BalearWeb i ens motivau a continuar millorant i avanšant dia rere dia.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb