Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

Repercussió mediàtica del Premi Web 2008

elenavera | 10 Juny, 2008 07:35 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Hem preparat un pàgina dedicada a la repercussió mediàtica que ha tingut el Premi Web 2008. Si algú sap d'alguna referència que no haguem detectat, a qualsevol mitjà: webs, blogs, premsa, ràdio, televisió... per favor, feu-nos-ho saber.

Vídeo de l'acte de cloenda del Premi Web

elenavera | 09 Juny, 2008 15:05 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Hem preparat un vídeo de l'acte de cloenda del Premi Web, reciclant el clip que es va projectar a l'auditori de la Fundació Miró i afegint-hi les fotos que molt amablement varen fer en Pep Torró i na Mireia Sellas.

Podeu veure el vídeo aquí mateix, a la web del Premi i al canal de BalearWeb a YouTube.

Per visualitzar el vídeo cal JavaScript i Flash.

El vídeo té una durada d'uns 9 minuts.

BalearWeb clou la 8a edició del Premi Web a la Fundació Miró

elenavera | 08 Juny, 2008 10:50 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Premiats, organitzadors i patrocinadors

El dissabte 7 de juny es va celebrar la cloenda i el lliurament de guardons de la vuitena edició del Premi Web de BalearWeb. La celebració va tenir lloc a la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca i comptà amb l'assistència de més d'un centenar de persones.

L'acte va incloure una visita guiada al centre cultural, el lliurament de premis i un aperitiu. Tot va sortir com estava previst.

Tot va sortir com estava previst.

Vull donar les gràcies a tots els que han participat d'una forma u altra en aquesta iniciativa: concursants, patrocinadors, membres del jurat, fotògrafs, periodistes, col·laboradors... GRÀCIES A TOTS!

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb