Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

Avui s'estrena la nova web de Cinema en català a les Illes Balears

elenavera | 23 Maig, 2008 08:52 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Avui s'estrena la nova web de Cinema en català a les Illes Balears, desenvolupada per BalearWeb.

Hem intentat fer una web el més dinàmica i accessible possible, amb un estructura elàstica, que s'adapta a tot tipus de resolucions de pantalla i navegadors.

Els usuaris que tenen una pantalla molt grossa (més de 1024 pixels d'ample), poden ampliar la mida del text del seu navegador, augmentant així no sols la mida del text, sinó també l'amplada que ocupa la web.

Agraïm els vostres comentaris i suggeriments sobre la nova web.

162 webs participen en la vuitena edició del Premi Web

elenavera | 09 Maig, 2008 06:44 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Fundació Pilar i Joan Miró a Palma

La major participació assolida en la història del concurs.

Finalitzat el termini d'inscripció del Premi Web 2008, la llista de participants inclou un total de 162 webs. Es tracta de la major participació assolida en la història del concurs, superant fins i tot la xifra de 140 webs inscrites en la setena edició.

Els organitzadors agraïm la participació dels concursants i el suport dels patrocinadors i col·laboradors. Ara s'inicia la difícil tasca de valoració i selecció de webs per part dels membres del jurat. Les webs guanyadores es donaran a conèixer en el transcurs de l'acte de cloenda del Premi Web 2008 que se celebrarà el dissabte 7 de juny a les 12:00 h a la Fundació Pilar i Joan Miró.

Llista de les 162 webs participants

Més informació: Premi Web 2008

Foto de BalearWeb: Fundació Pilar i Joan Miró

Els mapes de BalearWeb són notícia a TecnoMaps

elenavera | 08 Maig, 2008 08:11 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Gràcies a en Fabian, he sabut que els mapes de BalearWeb són notícia a TecnoMaps

Fa un temps els mapes, especialment la seva versió per a Google Earth, també varen ser esmentats al bloc den Marc Belzunces.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb