Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

Bel Llodrà també parla del Premi Web: Gràcies, Bel!

elenavera | 24 Abril, 2008 10:35 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Na Bel Llodrà dedica un post al Premi Web 2008 i li vull donar les gràcies des d'aquí, com vaig fer l'altre dia amb en Felip. També li vull agrair que hagi acceptat formar part, una vegada més, del Jurat.

Aprofito per recomanar l'exposició Identitat Digital i les activitats que l'envolten. Suposo que els usuaris de BalearWeb ja coneixeu ben bé el projecte, gràcies a en Josomid.

Un altre exemple de Bloc Plus: Fotobloc de Biel Perelló

elenavera | 12 Abril, 2008 09:05 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Biel Perelló - Fotobloc de natura és un altre exemple del potencial i opcions de personalització dels blocs de BalearWeb. Igual que l'exemple que vaig comentar fa unes setmanes, utilitza domini propi i plantilla personalitzada, serveis afegits dels Blocs PLUS a l'abast de tothom.

També aprofita l'opció "Camps Personalitzats" per assignar una foto a cada article (en versió grossa i versió reduïda). La foto en versió reduïda s'utilitza als llistats per mesos i als llistats per categoria.

Aquí teniu dues captures del bloc:

Foto Bloc de Biel Perelló Foto Bloc de Biel Perelló

Gràcies, Felip!

elenavera | 11 Abril, 2008 08:49 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Gràcies, Felip, per ajudar-nos a promocionar el Premi Web 2008 des d'optimitza.cat.

Et desitjo a tu, i a tots els participants, molta sort en el concurs.

I la resta de bloggers i webmasters en català, a què espereu a apuntar-vos! El termini d'inscripció finalitza el 7 de maig.

Presentació del Jurat del Premi Web 2008

elenavera | 04 Abril, 2008 07:25 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

El jurat que escollirà les webs guanyadores del Premi Web 2008 està format per: Esperança Camps, Bel Llodrà, Jordi Mas, Joan Mayans, Arnau Siches i David Sintes.

Esperança Camps, nascuda a Ciutadella de Menorca i resident a València, és escriptora i periodista. Compagina el seu treball com a redactora del Canal 9 - Televisió Valenciana amb l'art de l'escriptura i les seves obres han estat premiades amb alguns dels principals guardons literaris. Exbloguera, va escriure entre els anys 2004 i 2007, sota el pseudònim d'Ulyse, el bloc Jutipiris, en aquella època, un dels més actius i amb més seguidors del servei de Blocs de BalerWeb.

Bel Llodrà, nascuda i resident a Sant Llorenç des Cardassar (Mallorca), és la coordinadora de comunicació digital de la Fundació IBIT. Actualment realitza una tesi doctoral a la UOC sobre com la transferència de coneixement pot millorar la reputació corporativa. Escriu un bloc des de l'any 2003 on reflexiona sobre la construcció de la identitat digital, la gestió del coneixement, el programari social, les nocions de la web semàntica i com això es pot aplicar a la indústria turística. També té una web dedicada a la seva afició a la pintura.

Jordi Mas, nascut i resident a Barcelona, treballa com a Director de Comunitat a Openbravo. És el coordinador general de l'organització de voluntaris Softcatalà i participa activament en el desenvolupament de diversos programes de codi lliure, com ara Abiword i Mono. Ha elaborat diversos articles sobre codi i recursos lingüístics relacionats amb la informàtica i el català i col·labora regularment amb el TERMCAT. Des de l'any 2005, manté un bloc dedicat a la llengua, la cultura digital i les noves tecnologies.

Joan Mayans, nascut a Eivissa i resident al Maresme català, és actualment director de projectes a la Global University Network for Innovation. Fundador i director de l'Observatori per a la CiberSocietat, ha publicat diversos llibres i articles com a producte de la seva recerca etnogràfica al ciberespai. De 2002 a 2006 va fundar i coordinar MEDDIA, cultura i comunicació, una empresa de concepció, producció i comunicació digital. Ha estat professor del Màster d'Antropologia i Comunicació Audiovisual de la Universitat de Barcelona. És col·laborador habitual del Diario de Ibiza i manté un bloc sobre la seva activitat i àrees d'interès.

Arnau Siches, nascut i resident a Barcelona, treballa com a consultor d'accessibilitat i maquetació CSS a Capgemini. És un talentós il·lustrador i escriu des de l'any 2004 un bloc sobre CSS, XHTML i d'altres estàndards del W3C, recurs de referència obligada per a tots els webmasters de parla catalana. Ha traduït les preguntes més freqüents sobre HTML i XHTML del W3C, l'eina HERA de SIDAR i continua treballant en altres traduccions relacionades amb l'accessibilitat a Internet.

David Sintes, tècnic de l'Àrea de Dinamització Lingüística de la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears, entitat patrocinadora del Premi Web 2008.

Tal com vaig fer l'altre dia, us animo a tots a participar-hi, ja sigui amb el vostre propi bloc o web si en teniu, o suggerint-nos webs en català que considereu interessants. Podeu fer-nos arribar suggeriments deixant comentaris aquí mateix o a través del formulari de contacte. Nosaltres ens adreçarem als autors de les webs i els animarem a inscriure-s'hi.

Més informació a:

Sociable: nou complement per enviar els articles a del.icio.us, latafanera, meneame i technorati

elenavera | 01 Abril, 2008 16:10 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Hem instal·lat un nou complement als blocs anomenat Sociable que permet enviar els articles als portals socials del.icio.us, latafanera.cat, meneame.net i technorati.com. Veureu que a la capçalera d'aquest post es mostren les petites icones d'aquests serveis amb els corresponents enllaços. Cadascun d'aquest serveis té les seva pròpia forma de funcionament i condicions, i a tots cal registrar-s'hi prèviament per poder enviar continguts.

De moment hem escollit aquests quatre serveis que ens semblen els més apropiats per al servei de blocs de BalearWeb.

Podeu activar aquest complement al vostre bloc a través de l'eina d'administració > Arranjaments > Aspecte > Sociable

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb