Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

Exemple del gran potencial i opcions de personalitzaciˇ dels blocs de BalearWeb

elenavera | 20 Febrer, 2008 09:23 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Peveas Espectßculos

Acab de completar un projecte web basat en el servei de blocs de BalearWeb, per a un client que es dedica a la promociˇ d'espectacles: Peveas Espectßculos.

Crec que Ús un bon exemple per mostrar el gran potencial i opcions de personalitzaciˇ dels blocs de BalearWeb. El bloc utilitza un domini propi i una plantilla personalitzada. TambÚ he aprofitat l'opciˇ "Camps Personalitzats" per assignar una mini foto a cada concert i fer que aquesta mini foto ilĚlustri el llistat de pr˛xims concerts i el llistat d'historial de concerts.

Una altra peculiaritat del bloc Ús que totes les categories d'articles que he creat, excepte la categoria "PÓgina principal", tenen l'opciˇ de figurar en portada desactivada. AixÝ puc controlar quins articles apareixen a la portada i quins no. Quan vull fer desaparŔixer algun article de la portada, per substituir-lo per un altre, el que faig Ús llevar-lo de la categoria "PÓgina principal" i reclassificar-lo a la categoria que li correspongui, normalment a l'arxiu de noticies.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb