Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

Atenció amb els blocs que usen el servei Contador Wap

elenavera | 31 Gener, 2008 10:03 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

He vist que a una sèrie de blocs (Grosske, Lo, de Ple, Anarcoefemèrides, IB3-SALOM...) hi apareix publicitat en forma de finestretes emergents. Aquesta publicitat la posa i se'n beneficia el servei Contador Web, a través dels comptadors que els usuaris d'aquets blocs s'han instal·lat.

Aprofit per suggerir a tots els usuaris del servei Bloc de BalearWeb, una vegada més, la utilització de Google Analytics com a alternativa gratuïta sense publicitat. Les instruccions per activar aquest complement es troben a la pàgina de preguntes freqüents.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb