Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

Postal de Nadal: enguany l'autor és Toni Muñoz

elenavera | 07 Desembre, 2007 09:39 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Postal de Nadal 2007

Per vuitè any consecutiu, coincidint amb l'arribada del Nadal, BalearWeb ofereix a tots els usuaris la possibilitat de felicitar els amics i familiars amb postals digitals.

Enguany l'autor de la felicitació nadalenca que s'ofereix és el fotògraf de natura Toni Muñoz.

Els autors de les postals nadalenques dels anys anteriors han estat: Miquel A. Dora (2006), Biel Perelló (2005), Antonio Fernández Coca (2004), Oscar Bagur (2003), Jaume Falconer (2002), Antònia Calafat (2001) i Lacomba (2000).

La imatge es troba a les seccions de postals de MallorcaWeb, MenorcaWeb, EivissaWeb i FormenteraWeb.

Bon Nadal a tots aquells qui llegiu aquest bloc!

Novetats als mapes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera

elenavera | 05 Desembre, 2007 08:51 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Detall del mapa de Mallorca

Després de la presentació a finals d'octubre, BalearWeb continua treballant en la introducció de dades i aplicant millores als mapes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, basats en tecnologia Google.

Una de les darreres novetats és la incorporació d'una capa de mapa que mostra la divisió municipal de cada illa, excepte al mapa de Formentera, on es mostra la divisió parroquial. La divisió no tan sols serveix per mostrar els límits de cada terme, sinó que també possibilita navegar de municipi en municipi sense haver de tornar cada vegada al mapa d'Illa.

Una segona novetat dels mapes és la incorporació d'una vista anomenada "Terreny" que complementa les vistes de "Mapa", "Satèl·lit" i "Híbrid". Aquesta vista "Terreny" simula el relleu de les muntanyes i altres accidents geogràfics mitjançant diferents ombres i colors, resultant bastant interessant a les àrees muntanyoses de l'arxipèlag.

Pel que fa a la introducció de dades, de Mallorca es troben força avançats els municipis d'Andratx amb 85 recursos entre fotos i llocs d'exposició, Ariany amb 11, Banyalbufar amb 16, Campos amb 38, Costitx amb 12, Deià amb 46, Estellencs amb 20, Lloseta amb 8, Maria de la Salut amb 6 i Petra amb 24.

Per la seva banda, el Mapa de Menorca agrupa a hores d'ara 194 recursos, el Mapa d'Eivissa 185 i el Mapa de Formentera 72.

Tota la informació s'ofereix també en format KML mitjançant arxius que es poden visualitzar amb l'aplicació d'escriptori Google Earth, per als usuaris que prefereixen utilitzar aquest sistema en comptes del la tecnologia Google Maps via web.

Els mapes de BalearWeb són notícia a google-earth-es.blogspot.com

elenavera | 03 Desembre, 2007 07:19 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

google-earth-es.blogspot.com

Na Dulce, administradora del bloc google-earth-es.blogspot.com, acaba de publicar un article sobre els mapes de BalearWeb.

A més d'administrar el bloc google-earth-es.blogspot.com - "Un blog sobre Gogle Earth para curiosos de América Latina y España", na Dulce és moderadora dels fòrums Google Earth Community, que és on la vaig conèixer.

Estem molt agraïts a na Dulce pel suport que ens ha donat des del principi i per fer difusió dels mapes de MallorcaWeb, MenorcaWeb, EivissaWeb y FormenteraWeb.

¡Muchas gracias, Dulce!

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb