Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

Més proves sobre com figurar al cercador de blocs de Google

elenavera | 08 Juliol, 2007 15:27 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Continuu investigant el funcionament del cercador de blocs de Google. Com vaig explicar divendres, hem afegit l'adreça per enviar pings a Google (http://blogsearch.google.com/ping/RPC2) a la llista de servidors que són notificats de forma automàtica cada vegada que s'escriu un article al servei de blocs de BalearWeb.

Creia que això bastaria perquè tots els blocs de BalearWeb tinguessin presència al cercador de blocs de Google. Però sembla que no: abans de poder enviar pings, Google ha de tenir constància de l'existència de cada bloc. Veig que hi ha un caramull de blocs de BalearWeb que ja tenen presència al cercador de blocs de Google. Però la majora no. Per això anim a tots els usuaris del servei de blocs de BalearWeb que encara no sortiu al cercador de blocs de Google a donar d'alta de forma manual la pàgina inicial del vostre bloc.

Com figurar al cercador de blocs de Google?

elenavera | 07 Juliol, 2007 09:30 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

He afegit l'adreça per enviar pings a Google (http://blogsearch.google.com/ping/RPC2) a la llista de servidors que són notificats de forma automàtica cada vegada que s'escriu un article al servei de blocs de BalearWeb.

Crec que això bastarà perquè tots els blocs de BalearWeb tinguin presència al cercador de blocs de Google. Sinó, els blocs es poden donar d'alta de forma manual.

A més d'enviar pings automatitzats a Google, el servei de blocs de BalearWeb també envia, des de fa temps, pings a Technorati.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb