Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

MÚs proves sobre com figurar al cercador de blocs de Google

elenavera | 08 Juliol, 2007 15:27 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Continuu investigant el funcionament del cercador de blocs de Google. Com vaig explicar divendres, hem afegit l'adreša per enviar pings a Google (http://blogsearch.google.com/ping/RPC2) a la llista de servidors que sˇn notificats de forma automÓtica cada vegada que s'escriu un article al servei de blocs de BalearWeb.

Creia que aix˛ bastaria perquŔ tots els blocs de BalearWeb tinguessin presŔncia al cercador de blocs de Google. Per˛ sembla que no: abans de poder enviar pings, Google ha de tenir constÓncia de l'existŔncia de cada bloc. Veig que hi ha un caramull de blocs de BalearWeb que ja tenen presŔncia al cercador de blocs de Google. Per˛ la majora no. Per aix˛ anim a tots els usuaris del servei de blocs de BalearWeb que encara no sortiu al cercador de blocs de Google a donar d'alta de forma manual la pÓgina inicial del vostre bloc.

Com figurar al cercador de blocs de Google?

elenavera | 07 Juliol, 2007 09:30 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

He afegit l'adreša per enviar pings a Google (http://blogsearch.google.com/ping/RPC2) a la llista de servidors que sˇn notificats de forma automÓtica cada vegada que s'escriu un article al servei de blocs de BalearWeb.

Crec que aix˛ bastarÓ perquŔ tots els blocs de BalearWeb tinguin presŔncia al cercador de blocs de Google. Sinˇ, els blocs es poden donar d'alta de forma manual.

A mÚs d'enviar pings automatitzats a Google, el servei de blocs de BalearWeb tambÚ envia, des de fa temps, pings a Technorati.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb