Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

Activitats educatives Clic

elenavera | 23 Juny, 2007 12:25 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Avui he instal·lat a l'ordinador de la nostra filla el sistema Clic: un conjunt d'aplicacions que permeten executar tota casta d'activitats educatives multimèdia. En realitat he instal·lat el JClic, la nova versió de Clic, un projecte de programari lliure desenvolupat en Java. El sistema es pot utilitzar en línia a través d'una connexió a Internet, o a nivell local, instal·lant els programes al propi ordinador. Els programes són de lliure ús i estan disponibles en català, castellà i altres llengües.

A la Biblioteca d'activitats es troben més de 1.000 projectes. De moment nosaltres hem provat dos cursos: un per millorar les habilitats de càlcul mental i un per millorar l'ortografia en llengua castellana, les dues àrees que porta més fluixes na Mireia.

Suposo que tots els professors i mestres ja coneixeu el projecte Clic. Però potser molts pares no i crec que és una eina molt útil per a tots aquells que tingueu fills cursant educació infantil, primària, secundària o batxillerat, especialment ara que s'acosta l'estiu i els al·lots tenen molt de temps lliure.

1.000 euros per una pàgina!

elenavera | 06 Juny, 2007 08:33 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

IV Concurs de Minirelats "Posem Fil a l'Agulla" 2007

Enguany BalearWeb col·labora amb el Concurs de minirelats "Posem Fil a l'Agulla" organitzat per e-traducta.com. Aquesta IV edició compta amb un premi de 1.000 euros, 400 per l'autor del relat i els altres 600 per a una entitat sense ànim de lucre que treballi amb persones amb malaltia mental.

La convocatòria del concurs persegueix tres objectius concrets:

  1. Fomentar l'escriptura en llengua catalana.
  2. Obrir la participació al màxim de persones possibles. Per això, s'estableix una pàgina com a extensió màxima. Perquè tothom pugui participar, ja sigui amb una idea, una reflexió o una historieta.
  3. Contribuir decisivament al desenvolupament cultural de la nostra societat.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb