Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

Aquesta matinada hem traslladat els serveis de BalearWeb a un nou servidor

elenavera | 31 Maig, 2007 06:09

Aquesta matinada hem traslladat els serveis de BalearWeb a un nou servidor d'internet més potent. Per realitzar el canvi de hardware, hem hagut de suspendre el servei durant poc més de mitja hora. Esper que l'aturada no hagi causat cap inconvenient als usuaris . La millora en la infraestructura ha de repercutir en una major velocitat de descàrrega de les pàgines. Encara estem fent petits ajustos per optimitzar al màxim el nou maquinari, però de moment no es preveuen més interrupcions del servei.

Un cop fetes totes les comprovacions, si el rendiment del servidor no assoleix les nostres expectatives, aleshores és possible que fem alguna altra ampliació de maquinari durant la propera matinada, intentant causar les mínimes molèsties possibles. A hores d'ara els resultats són molt bons però falta veure com respon el sistema en les hores punta.

Reproductor d'ODEO en XHTML Strict

elenavera | 17 Maig, 2007 17:14 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Avui, arran de l'entrevista que li han fet a en Ramon els d'ONA Mallorca, he volgut afegir el reproductor d'mp3 d'ODEO a un article i m'he adonat que el codi que ells faciliten no és XHTML Strict. Així que estic provant si això es pot corregir emprant un codi semblant al que vaig recomanar per als reproductor de vídeos de YouTube.

Aquí expliquen com fer-ho:Validateing Embeded ODEO Player

Pings a Technorati

elenavera | 01 Maig, 2007 11:46

He tornat a activar la notificació o ping XMLRPC a Technorati. La tenia desactivada perquè semblava que podia alentir la publicació d'articles, fent que després de prémer el botó "Publica l'article" aparegués una pàgina en blanc o d'error, en comptes de la pàgina de confirmació de la publicació. A veure què tal va ara.

Si algú nota que la cosa va lenta, pot desactivar l'opció "Envia pings XMLRPC" que apareix a cada nou article que es publica.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb