Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

Premi Web per a VIMA rentacar, SBM-XEIX i Herbari Virtual

elenavera | 27 Novembre, 2006 08:10 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Premi Web per a VIMA rentacar, SBM-XEIX i Herbari Virtual

Prop de 100 persones assistiren al lliurament dels premis.

La nit del dissabte 25 de novembre es va celebrar la cloenda i el lliurament de guardons del Premi Web 2006 de BalearWeb. L'acte va tenir lloc a Es Baluard - Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma i comptà amb l'assistència de prop d'un centenar de persones.

El veredicte del jurat, format per Bel Llodrà, Pere Marí, Pere Quintana, Oscar Renalias, Arnau Siches i David Sintes, és el següent:

L'encarregat de lliurar els premis fou Miquel Melià, director general de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears, patrocinador del concurs, i el mestre de cerimònia fou l'actor Miquel Àngel Torrens, soci de la companyia que va guanyar l'anterior edició del Premi Web: Teatre de què.

També intervingueren Ramon Sellas, director de BalearWeb, i els representants de les webs premiades, Andreu Vallbona, webmaster de VIMA rentacar, Dani Ruiz, membre de SBM-XEIX, i Joan Rita, director de l'Herbari Virtual.

Es pot trobàr àmplia informació i fotografies d'aquesta setena edició del concurs i de les anteriors a la web del Premi Web.

Som conscients que molt altres projectes es mereixien també un premi i ens sap molt greu no haver-los pogut reconèixer tal com mereixien.

Els organitzadors, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística, ja estudiam les diferents maneres d'incrementar el nombre de premis per a la propera edició, ja sigui creant categories o altres solucions.

Us recordam que disposau d'un fòrum dedicat on adreçar tots els vostres suggeriments.

Foto © Biel Perelló: Ramon Sellas (BalearWeb), Joan Rita (Herbari Virtual), Miquel Melià (Govern), Andreu Vallbona (Vima rentacar), Dani Ruiz (SBM-XEIX) i jo mateixa.

Gran èxit de participació en el Premi Web 2006

elenavera | 04 Novembre, 2006 11:19 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Premi Web 2006

140 webs inscrites en aquesta setena edició.

Ja es pot consultar la llista de participants del Premi Web 2006 de BalearWeb. Un total de 140 webs s'han inscrit en aquesta setena edició del concurs, patrocinat per la Direcció General de Política Lingüística. El nombre d'inscrits triplica la participació assolida en l'edició anterior, superant i gairebé desbordant les expectatives dels organitzadors.

El Jurat ja ha iniciat les valoracions de les webs presentades amb l'objectiu de seleccionar les tres guanyadores. La quantitat i qualitat dels projectes concursants dificultarà molt la tasca del Jurat i resultarà impossible premiar totes les webs mereixedores de reconeixement. Per aquest motiu, els organitzadors ja es replantegen el format i nombre de premis del concurs per a pròximes edicions.

Els interessats en aportar la seva opinió sobre les pàgines concursants i sobre el concurs en general poden utilitzar el fòrum dedicat.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb