Elena Vera

Bloc personal de la webmaster de BalearWeb

Dos complements nous al servei de blocs de BalearWeb: Gravatars i Comentaris recents

elenavera | 30 Setembre, 2006 09:29 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

L'altre dia vaig estar fent proves amb gravatars, dubtava si instal·lar el complement als blocs o no, al final hem optat per fer-lo i cadascú és lliure d'activar-lo o no. La veritat és que els avatars aquests que il·lustren els comentaris dels usuaris tenen bastant bona acollida entre el món dels blocs. La pega és que primer has de sol·licitar que registrin l'avatar a gravatar.com i el servei a vegades va molt lent. A l'article on comentava el tema dels gravatars podeu veure'n uns exemples. En qualsevol cas, si els vols provar al teu bloc, pots activar el complement entrant a Arranjaments > Aspecte > Gravatars.

També hem instal·lat un altre complement que permet mostrar al menú lateral de navegació una llista amb els comentaris més recents que hagin fet els lectors del teu bloc. Com la majoria de complements, l'activació és opcional i es fa a través dels Arranjaments > Activitats recents > Comentaris recents.

Em queda pendent instal·lar el complement Editor de plantilles. A veure si em dóna temps d'instal·lar-lo aquest cap de setmana.

Acabem d'esborrar 6000 comentaris d'spam

elenavera | 30 Setembre, 2006 08:38 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Entre avui i ahir hem patit l'atac d'un fastigós spammejador que ha fet més de 6000 comentaris d'spam als blocs de BalearWeb. De forma excepcional i tractant-se d'una quantitat tan grossa, hem entrat "d'ofici" a esborrar tots els comentaris.

No obstant us recordo, per si no ho heu fet encara, que heu d'entrar a les opcions de configuració del bloc i activar les mesures de protecció contra spam.

Després publicaré un altre article sobre dos complements nous que hem instal·lat: un per mostrar gravatars i un per mostrar els comentaris recents al menú lateral de navegació

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb